MOVE pro přirozeně zdravé klouby

Co potřebují zdravé klouby?

Staré čínské přísloví praví, že už při narození je nám dán počet nádechů, počet úderů srdce a počet pohybů, který naše klouby během života zvládnou. A je jen na nás, zda je budeme využívat, nebo si je budeme šetřit. Aby klouby správně fungovaly a nadměrně  se naopak neopotřebovávaly, potřebují dvě věci – pohyb a výživu.

Pohyb 

Při pohybu totiž chrupavka, která tvoří důležitou část kloubu a která s přibývajícím věkem degeneruje, nasává jako houba synoviální tekutinu, která ji obklopuje a vyživuje. Pokud chrupavka není aktivní, tuto tekutinu vyplavuje naopak ven, a pokud tento proces trvá dlouhodobě, není tak dostatečně vyživovaná a může postupně vysychat. Tím dochází k jejímu poškození a následně k bolesti a ztuhlosti. Proto je pravidelný a správný pohyb důležitým předpokladem k co nejdéle možnému udržení chrupavky ve zdravém stavu. 

Výživa

Druhým předpokladem je správná výživa bohatá na součásti chrupavky, okolních tkání a synoviální tekutiny. Tyto látky se téměř výlučeně nacházejí v živočišné stravě, jako jsou chrupavky, morek či vývar z kostí. Pokud nemáte ve stravě dostatek proteinů z těchto produktů, je možné je doplnit výživovým doplňkem. 

přírodní Doplněk stravy MOVE

Naše novinka, unikátní výživový doplněk MOVE, je tvořený 100% přírodním komplexem proteinů, které se přirozeně vyskytují v membránách vaječných skořápek. Speciální technologií ho získáváme z vaječných skořápek, které vybír áme z kontrolovaných chovů nosnic na Slovensku a v Čechách. Tento jedinečný komplex, který spolu se skořápkou chrání a vyživuje vaječný žloutek, obsahuje více než 300 složek, jako například kolagen, elastin, kyselinu hyaluronovou, glukozamín či chrondroitin sulfát. 

K těmto proteinům jsme navíc přidali vitamín C z extraktu plodu růže šípkové, abychom zachovali 100% přírodnost výživového doplňku MOVE a zabezpečili lepší vstřebatelnost jeho složek. Ty poskytují kloubům, šlachám a vazivům dokonalou podporu. Prokazatelně redukují bolestivost kloubů, zlepšují pohyblivost a zmírňují zápal. Je jediným vegetariánským zdrojem kolagenu a je distribuován ve veganských kapslích. Kromě toho je stejně jako všechny naše výživové doplňky bez lepku, laktózy a cukru. 
Tak si spolu s ním UŽIJTE POHYB.